Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako i šta bude, biće ZASTARIO SLUČAJ
Nek digne ruku ko je pročitao "Finska policija u Čeliku...".
Da ovo nije smisljen napad na Fuada Kasumovica? Zar on nije tada obnasao neke funkcije u klubu sa Bilinog? Meni to smrdi samo na to.
Pa mogli su sačekati kraj prvenstva.
Najveca enigma mi je kako je Celik ostao u Premijer ligi pored bogatog Metalleghe BSIa, a igraci im nisu primili place mjesecima, isto se desava ove godine s Krupom.
Postavlja se pitanje, kome smeta evropski čelik :)
Naša go..a vama teku zagadiše grad i rijeku smrdis ZENICO, smrdis ZENICO... PS nikad vam oprostiti necu psovanje Markala.
malo precesljajte sarajevo zelju siroki brijeg zrinjski pa onda cesljajte celik ocito mafija iz pomenutih klubova zeli da se celik unisti e ne e moci prije ce nestati te iste mafije nego sto ce se celik ugasiti Celik ce iz ovoga izaci mnogo jaci kao pobjednik