Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je ovo turci,pa medju vama nema jakog coveka,sve neki isprdak,i to preko u evropi a ribe vam zutih zuba...sve sam video sad na fejsu e tugo i vi bi da ratujete sa srbima,pa pojeli bi vas za dorucak
Nadbiskup dubrovacki Ivan izvestava dubrovacku opstinu o raspravi u vezi mitropolitskih prava protiv barske mitropolije na papskom dvoru. U pismu pominje srpsko kraljevstvo koje je Bosna..\" \"...tria regna, videlicet regnum Zachlomie, regnum Seruilie, quod est Bosgna et regnum Tribunie. Et regnum Zachulmie extenditur vsque ad prouinciam Spalatensem, regnum Seruilie extenditur vsque ad prouinciam Collocensem, regnum Tribunie extenditur vsque ad prouinciam Dirachinam.\" ...Spiridon\'... patriarh\' Sr\'bljem i Primoriju (Patrijarh Spiridon potvrđuje Lazarevu darovnicu manastru u Ždrelu, Peć, 1376-1389) ,..Stefan\' Tv\'rtko..kral\' Sr\'bljem i Bosne..(Kralj Tvrtko potvrđuje prijašnje povlastice Dubrovčanima, 1378) ...Despot\' Stefan\', gospodin\' vsem\' Sr\'bllem i Podunaviju (Darovnica despota Stefana Hilandaru 1405-1427) Spiridon je patrijarh srpski ostali su srpski vladari koji su takodje koristi rec Srbljem.
\"svi su pričali samo o tome kako smo parkirali autobus ispred našeg gola. Međutim, nisu u pravu. Mi nismo parkirali autobus, parkirali smo avion!\" Mozete ga voljeti ili mrziti, ali jednostavno ne mozete a da mu se ne divite!!! Ovaj covjek je dao novu dimenziju fudbalu, napravio svoj originalni vlastiti stil vodjenja... On pise istoriju!!!
Forza Inter,idemo Dejane
GIGANT od covjeka ! ! ! ! !
Jao ovog Kurinja, Motta vazniji od Riberyja...nidje veze
KAD MU GA VAN GAL PRISTAVI U FINALU ISKOČIĆE MU OVE FIRAUNSKE OČI.SVE REPUBLIKE BIVŠE JUGOSLAVIJE ĆE NAVIJATI ZA BAYERN a SAMO srbija ZA INTER.AKO ZNATE REZULTATE RATA ZNAĆETE I REZULTAT FINALNE UTAKMICE.P.U.Š.I GA VIZANTIJO.
hehe, dobar dobar, jedini čovjek koji je ove sezone mogao zaustaviti messija je upravo Jose. A fudbal vec odavno ne predstavlja 11 igraca na terenu, nego mnogo vise!
Da nisam pročitao sastav na početku utakmice Barca-Inter pomislio bih da Messi sjedi na klupi :)
legenda najveca fudbala, kralj, šah, i sve ostalo!
ma znas sta, u pravu je lik. ono na nou camp je bilo samo drugo poluvrijeme. A i nek se k.urci, sta ga libo bar ima s cim. Dosta vise I one lazne satro skromnosti na sve strane.
Nikad.... tebe nema na svjetskom pa kakiš bezveze.