Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao Zeničanin mogu navijat samo za Čelik, a što se ostalog tiče drago mi je samo da su u finalu dva prava probosanska kluba sa pravim vrijednostima ove države i gdje se ne gleda ko je koje etnije nego kakav je fudbaler/sportist/insan. Neka pobijedi bolji i nek se na Bilinom začuje i zapjeva bh. himna.
Hahahaha, raja za Velež, vehabije za malo sarajvo.
Al su Rođeni u dresovima cijeli dan normala hodali po gradu, a Horde došle 5 do 7 i direkt na stadion 😁😁😁 To sve govori uz koga je Zenica!
FUK SARAJEVO
Kao prijeratni Lesinar navijam za Sarajvo jer su Horde i Lesinari bili u odlicnim odnosima.
Patnju necu gledat. Hocu staru kosarku. Lljepl ju tub. Kicanovic, Delibasic, Dalipagic, Cosic, Radovanovic, Kukoc, Radja, Divac, i majstor Drazen Petrovic. Nije Jugo nostalgija, nego hocu da gledam gigante a ne vostane figure.
Celik jedan,jedini...U ovom duelu Sarajevo podrzavam
rođeni rođeni kraj Neretve rođeni
naravno velez
Selam braći u Mostaru, glupo je porediti stradale Bošnjake u ratu, pogotovo kada se prica o Sarajevu, gradu koji je bio 1425 dana pod opsadom, iz kojeg su mogli samo lesevi uci i izaci iz grada. Vi Zenicani uvijek ste imali komplekse od Sarajlija, bolje bi nam bilo da smo složni, da budemo kao jedno, u vremenima kada nas lome sa svih strana Bošnjače budi jak i mani se budalaština. Selam svim Bošnjacima. ❤️
Nabijem i tebe i tvoje komplekse. Sarajevo i Zenica dvije su selendre u najsiromasnijoj zemlji Evrope, i komplekse treba da imamo svi, pred civilizacijom koja nam je nedostizna zahvaljujuci tvojim "narod zna" idolima
Ko je bolji neg ide, posteno. Trebaju nam jaki klubovi u evropi.
Sarajevo nije napaćeno i unisteno u ratu, samo Mostar??? Sta pricaj deda prvi
fuada
Ovaj prvi kaze..ja sam za Velež jer su oni napaceni u ratu. Kakav glup razlog navijanja. Jel to Sarajevo nije bilo napaceno u ratu. Stari gospodine iz Zenice, navijaj za nekog zbog fudbala , a ne zbog rata!!!
velez&sarajevo smijesne nomcadi, bitan je prvak😎
Nepismena bagra