Abdulah Ibraković, trener Čelika
0
"Finale Kupa BiH izaziva posebne emocije"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tvoj sandzak tvoj grad seljacino jedna
stara SELJAČKA priča o cijenama i o broju ulaznica... može seljak sa sela, al\' selo iz njega NIKAD... MOJ GRAD MOJ KLUB
moj @@ zeničanin!!!izgleda da te sunce spržilo po vušigla...i to dobro!!!željo šampion
Saraj\'vo je vazda bilo gospodski klup za Zelju i oni ovo nikad ne bi usrali sa cijenama..
Jasno je to da je vazna tekma i da nije 10 km prevelika cijena za finale kupa ali mi ovdje pricamo o navijacima a ne simpatizerima sto znaci da ce i zeljo i celik zaraditi na ulaznicama od obicnih ljudi, ocekujemo oko 10.000 domacih navijaca/simpatizera i oko 1.000 gostujucih..pa neces se brate obogatit na tih hiljadu gostujucih. Ali znas sta je jadno u ovoj prici, sto ovi iz uprave zelje ovim potezom pokazuju koliko im nije stalo do svojih navijaca a oni to ne vide, cak ih jos i podrzavaju u ovoj odluci. Pa njih ocekuju dva gostovanja u zenicu u narednih 20-ak dana pa sta misle da ovi nasi stave im cijenu 30 km, onako hladno pa izvolite, pa cemo se tako ganjati do besvijesti a to ne ide u prilog bh fudbalu jer i onako niko ne prati ovu smijesnu ligu. Ova odluka ustvari ide u prilog upravi celika bas zbog ova dva gostovanja zelje gdje ce oni sigurno 3-4 puta vise zaradit od zelje, ali mi je drago vidjeti da se oni bune zbog ovoga sto pokazuje da je njima stalo do robijasa..