Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI nas cijene, uzdižu NAŠ derbi do najvećih visina, govore kako je jedan od NAJBOLJIH na svijetu (atmosfera, ljubav, strast), dok se samo našim papcima naše gadi i pokušavaju na sve načine da obezvrijede jednu od rijetkih stvari koje VALJAJU u ovoj državi.
Javio se jedan od papaka.
za sahrajevski derbi se čulo i u dalekome hondurasu..
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Radost i srecu najvise ti donese pobjeda kluba kojeg volis. Ovi seljaci koji vrijedjaju derbi, sta oni znaju sta je derbi, sta oni znaju sta je ljubav prema klubu.
Skrečte sa teme skretničari,skreteničarski
ako ovako ostane dugo će navijači želje čekati pobjedu protiv sarajeva,mislim koliko se ulaže,istina želju zaobilaze jer amar neda pristupa njima je dobro na igrače mjesečno daju 30 milja a zaradu na sjeveru izdavanjem prostora,šta pa nije amar frajer da sebi skače u stomak,ko pita navijače ionako ih po milju dođe na tekme,realno
Forza Olimpik Sarajevo ! Pozdrav od navijaca "The Chopor", sad-zasad ima nas trojica, al smo pravi.
Odlicna reportaža !
Nije FK Sarajevo nego ФК Сарајево !!!!!!!!!!!!!!
Nakon svega sto nam se desilo budale bi jos uvijek da broje krvna zrnca.
Al njih fura ona seljacka prica, "nemerem djete odves na utakmicu" i za sve probleme u drzavi okrivit navijace...
Kažu da će se ujediniti Olimpik i Željo da bi mogli parirati Sarajevu.
pazi kad ti tan promjeni "pirocanski " grb i boju kluba bice vam , boja dresa - boja žuta kur.ca
Jedina prava i istinska poruka na klipu 08:45 min...
Samo je jedno SARAJEVO. Nema drugog grada, osim Sarajeva. Bilo da se radi o FC Sarajevo ili o Glavnom Gradu BiH Sarajevu, to je naj vece blago koje Bosna i Hercegovina ima. Kao rodjeni Banjalucanin ovo vam garantujem. Gdje god sam otisao pitaju me iz kog sam grada, ja im kazem, a oni meni odgovore , izvini a gdje je to. Sarajevo, ljubavi moja. Volim te Bosno
Ima jako puno lijepih gradova, pa i slicnih Sarajevu. Nadam se da ces u zivotu imati priliku da upoznas barem neki od njih. Kao rodni grad, on je naravno jedini.
Haha, vise kuca i zgrada vidis nego li stadion i tribine i fol derby :D
Zeljo je stvorio sarajevo nadam se da to nece izostaviti u dokumentarcu
Da se najezis!
Duhovi Sarajeva! :D
👳🔫
ovi u želji izgleda kontali da je neki ulagač hahahhahahah,joj glupana kakva dva glupana