Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovaj je rodjen u ofsajdu...
Meni je najdrazi gol u karijeru kad sam ga semsi dao ja male :)
Dragi inzagi da ja tebi bratski kazem.da je bio VAR U TVOJE VRJEME.tebi bi karijeru ponistio
ja sam njega toliko mrzio, al njegova radost kod gola, i objasnjavanje sudiji, zelja, neponovljivo !! Pored onih dzelata u Italiji Matetazzija, Cordobe, on sa onim svojim cackalicama i frizuricom, Grande Pippo !
Dje ces njemu ukrast gol pa to je smrtni grijeh, ne znam kako ce sudije sto su svirali opsajde proci na onom svijetu. Niko ga vise nije zelio, i niko mu se nije znao obradovati !!! Ledjima, guzicom, kukom, trepavicom... Grande Pippo !
Takva ti je bila i karijera. Ali realno treba postovati ovog igrača
Roditi ce se i novi Ronaldo i Messi i Pele, al nikad niko kao Pippo ! Grande Pippo !!!