Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nagrada nije za zadnja dva mjeseca samo , već za sezonu 2016/17 , Ronaldo je bio najbolji u tom periodu.
Ako se citava godina svodi na samo utakmice u knokaut fazi lige prvaka onda Ronaldo jeste najbolji. Ali ako se gleda citava godina onda je Messi bio ubjedljivo najbolji... Pa Ronaldo u 21-oj utakmici Primere prosle sezone nije postigao gol dok je Messi postigao barem po 1 gol protiv svokog tima kojeg je igrao osim Malage u Primeri i Juventusa u LP. Svima ostalim je davao golove...
Kratko i jasno...a , da zaboravio sam i TAČNO. Ma nema veze, pusti čovjeka neka se kiti zlatnim loptama, vidiš koliko mu je stalo.
Covjek realno govori...penaldo nije zasluzio ni drugo mjesto..
Daj ne KENJAJ... nego u cije je ruke trebala otic... Covjek ne da je zasluzio nagradu, vec mu nema konkurencije na daleko.