Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj isti figo je danas izjavio da je sergio ramos trebo dobit zlatnu loptu
30. aprila 1941. na utakmicu Barcelone Franko je došao sa svojom vojskom. Nakon utakmice, Franko naređuje vojnicima da ubiju hiljade i hiljade navijača Barcelone, a njegovi tenkovi ruše tadašnji stadion Barcelone „Les Corts”.
Real je mozda "bolji" klub , ali su klub bez postovanja za legende
@Krajisnik123 e moja ljudino pa znas li ti da se u Real vracaju gotovo vecina tih istih legendi koje spominjes vecina njih vodi podmladak Reala primjer je Raul Guti eno i Alonzo
Realovi navijaci izgleda ne znaju pravu historiju kluba , pa lupaju ko maxim po diviziji.
Real je najpoznatiji po prljavoj igri , placanje sudija i izbjegavanje doping kontrole . jada i kluba
@klošar e moj KLOŠARU baš si neki KLOŠAR 😂😂
Nikad nije Real bio visi nivo od Barce,niti ce kad biti,sa ili bez Messija.Totalno glupa izjava.Niti bih ikad rekao da je Barcelona visi nivo od Reala.Mislim da su ta dva kluba na tronu evropskog fudbala.A sto se Figo nije slagao sa upravom,pa otisao,to je njegov problem.
@dubrava1929 dobar jarane dobar 👍😂😂😂
@korisnikBAA bilo bi lijepo da objasnis svoj komentar kad kazes na Evropskom tronu za Real se slazem ali kako je Barsa na tom tronu koju logiku koristis de malo objasni molim te
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa mozda je u tom trenutku Real bio veći nivo od Barcelone, stvarali su galacticose, trenutno je Barselona veći nivo s Messijem u ekipi.. Kroz historiju je tako oduvijek bilo, veliki klubovi imaju uspone i padove kako igrački tako i rezultatski..
@saltcity_tz pozdravljaju te 3 lige prvaka u zadnje 3 godine! :D ahhahahaha
Dilema je riješena!
Real viši nivo???? hehehehehhehehehhee
@charlie67 ocito fudbal gledas zadnjih deset godina. PS ne navijam za real niti govitim bilo kojeg od spanskih uefa pulena!