Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
976 dan. Nije bio ofsajd
onaj sudija nakon utakmice promijenio kod karabega licni opis
@Nagasaki ko mi lupa minuse, ti ili punica odgovori
Koja glupost!! Pa trebaju onda sve vracati. DZEEEEEKOOOOOO nije bio OFFSIDE!! Francuska dade u zadnjoj minuti gol kad je Hanry rukom namjestio sebi loptu i tako mali milio promjera!
@Nagasaki na tvom se kaze zaledje nisi u toku
@Nagasaki Kosovo republjik ko dzamija masala
Teska glupost. Jedino ako su dokazali da je namjerno uticao na rezultat. Izdaljine je to moglo izgledati kao ruka. Sta cemo onda sa Thierry Henry-ijom protiv Irske. A da to je FIFA platila da se Irci ne bune.
Vjezbaju se na Afrikancima.
Ako cemo realno, nije vidio fino i pomislio je da je igrao rukom jer mu je lijeva ruka pravo blizu bila.. A vala u interesu im je da senegal ide dalje zbog marketinga, koji ce djavo burkina faso il ta druga reprezentacija
Nije "Cepa Verde" nego "Cape Verde". Mogu li napisati ijedan članak bez greške?
ponovi tekme madridske hale i bayerna
Kad mi igramo sa Nigerijom?
Sreca pa ne pregeldaju ovako detaljno utakmice barcelone inace ko zna koliko bih ih morali ponoviti...
Reala*
Kako se sve testira ja nemocnim..
Na *
istorijska/historijska/povijesna odluka ovo otvara novo poglavlje u fudbalu,
Kad se gleda iz daleka cini se kao penal :)
Nije interesantno da Burkina Faso ide. Koja glupost.
ZASTO NE PONOVISE TEKMU-- FRANCUSKA BIH I FRANCUSKA IRSKA---- M.JKU VAM J.BEM MAFI.ASKU I UEFA I FIFA NEGO NAMJESTISE I BIH I IRSKOJ U SLJEDECIM KVALIFIKACIJAMA slabe grupe da bi se kvalifikovali
Francuska BIH cista utakmica, cist penal. neseri!
@TiNeZnasNista ajd ne seri. ne pricate kada je vas sudac pogurao!
O'Larry......
O'Leary*
Kad je buranija, jad i bijeda u pitanju onda se mogu ponavljati utakmice bez ikakvih problema. Zašto nije ponovljena Francuska-Irska kad je Henry, kojeg inače obožavam kao igrača, igrao rukom? Zašto nije ponovljena utakmica Barca-PSG? Real-Bayern? Celzi-Barca kad je sudijo onaj norvežanin? Mnogo je tu primjera.
ponoviti mec ukrajina turska
Što se to sikiraš za zemlju na granici kontinenta? Kakvi su ti interesi?