Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propala je i juga , a ne da i transferi propadnu
Raiola nije agent Matthijsa de Ligta, nego samo njegov savjetnik. Njegov agent je Barry Hulshoff, a De Ligt je angažovao Raiolu samo kao saradnika svom agentu, radi uspostavljanja veza s evropskim klubovima.
a da se malo doticni glupan koji sebe naziva novinarom, potrudio da napise zbog cega je Mino suspendovana, sta kako, gde ...
Kako ce sad zivjeti covjek do zime?
Ne poznajem pravila, ali cisto sumnjam da se transferi nece moci ostvariti. Veci su to interesi od jednog Mine.
Sta god da je u pitanju za ovog orangutana je mala kazna, ovakve treba trajno odstraniti iz sporta uopste, fudbal je postao negledljiv zbog ovakvih majmuna koji su napravili da prosjecni igraci vrijede 50+ miliona.
Odličan tekst. Bravo. Još nam samo recite zbog čega je čovjek kažnjen.
Frajer nekad pravio pice a nakon toga napravio milione eura
Ibrahimovic je objavio sliku negdje po tim 'drustvenim' mrezama - Zlatan u teretani, lezi, a ovaj Raiola (ovakav kakav je) stoji na njemu; Ibra komentarise: 'Hoce menager da iscijedi i zadnji 'peni' iz mene.' :] ...Pajdashi, Raiola zastupa Ibrahimovica jos od Ajax-a.
Raiola nije agent Matthijsa de Ligta, nego samo njegov savjetnik. Njegov agent je Barry Hulshoff, a De Ligt je angažovao Raiolu samo kao saradnika svom agentu, radi uspostavljanja veza s evropskim klubovima.
Ako on ne moze raditi, ima ko moze. Ne moraju zbog toga trpjeti stranke/klubovi i igrachi!
Kasnite 3 dana za ovom novosti..propast nece transferi vec ce se desiti kasnije.