Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dolijala lija
Blatter jeste kriminalac, ali što Platinija? Platini je nogometna veličina, legenda Juventusa, sposoban vođa i dobar čovjek. Koliko je samo podigao kvalitetu Lige prvaka. Svaka mu čast! Gospodin Platini, puna podrška iz Bosne.
@Bosanac45, de ba DIJETE drago, sta ti znas sta PlatiMi radi kad nije pred TV kamerama?? Nemas POJMA koliko je lik umijesan u KORUPCIJU, stotinama MILIONA eura !!! Svicarsko i USA pravosudje su prikupili sve DOKAZE i odrobijace sve sto su pokrali, a posebno mi je drago za ovog LOPENDRU PlatiMija, POGAN lopovska !
Fubal je vec odavno leglo kriminala i korupcije
Ipak su tu milijarde u pitanju .
UEFA + FIFA = M A F I A