Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta je ovim likovima Katalonske ekipe, ali je zasluzio covjek !!
Po cemu?
@Pijevac Liga prvaka i Spanska liga i jos najbolji strijelac lige prvaka bio, i jos nesto znam da ima al ne znam tacno. Zar nije dovoljno ?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
@ante k CR: Osvoji EP sa Portugalom Messi: Izgubio 2x za redom Copa america finale protiv Chile. PS: Ma ne znaju sta ce vise od muke, al razumijem ih sta ces kad u 2017 samo osvojis Copa Del Rey hahahahaha 🤣🤣
Svaka cast!
Da nam je jedan Ronaldo da nas iscupa iz situacije😉
Da nam je jedan Ronaldo da nas iscupa iz situacije😉
Sad imaju isti broj zlatnih lopti.
pošteno samo su 2006 fulali a i nogomet je te godine bio kao da ide prema apokalisi srećem za sve nas koji je nešto puno više od same igre nije se to desilo!
nemate pojma 2003 je dobio nedved a ne zidane kako me ovaj novinarski amaterizam ubija u pojam jbt oa imatel vi glavnog urednika ili su samo klikovi i zarada bitni
Qurac je on moj ,,NAJ"... Neimar ga moze napraviti od lopte.Mesi je klasa za njega. Uzeo LS ali kako?Sramota za danasnji fudbal je otimacina utakmice protiv Bajerna!!!
Ma śtela brate.. kakav ba ronaldo....
Nek si dobio.
Svaka cast majstore, uz ovo sve si i veliki humanitarac i velika ljudina.
Prošle sezone najbolji (iako nisam njegov ljubitelj). Ove sezone je neće osvojiti. Ne igra ni 30% od onog što bi mogao. Iskreno se nadam da će Messi osvojiti, u svakom slučaju ne onaj gurbet iz PSG.
Svaka cast i RESPEKT ! Ubjedljivo najbolji igrac sezone 2016/2017. Samo neznam zasto su se Bazdarevic i Dzeko tako provalili i glasali za Mesija, kad su sve fakte bile na strani Ronalda.
@MoonSide: Jer imaju pravo na svoj glas?
Gleda se cijela sezona, a ne zadnja 2 mjeseca, iskreno vise je sergio ramos zasluzio nego ronaldo, lik je cijelu sezonu bio konstantan...
zasluzeno u potpunosti :D
zasluzeno u potpunosti :D
Messi ce cekati dok Ronaldu ne dosadi
@ParadoXX: Ronaldo više neće moći dostići svoj nivo od prošle godine. Ugazio je već u tridesete. Pogledaj Zlatana. Gazio do 33, poslije nije više što je bio. Messi je dvije godine mladji od Ronalda i manji je (lakši), što mu ide u prilog. Mislim da je ovo Ronaldu poslednja zlatna lopta. Iako bi bilo šteta za fudbal da lik padne u kvalitetu.