Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvati opet okacili ustaski transparent. Pa oni su gora mraka od srba jesu svega mi, ako nisu gora onda su jednaka. Koja su to govna da ne povjerujes.
ne kaze se djaba za šokca da je vlah i po...
Treba fifa da pokrene istragu protiv ovih Bosanskih katolika sto pale zastavu svoje domovine !
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Nemam pvijenosa Mundijava u ćuzi pa bi zamovio nekoga da mi kaže dokve je doguvava Svbija
do sibira :)
al ne u fudbalu :) sele se kolektivno....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
tip koji samoarbitrarno tužaka hrvate fifici je riječki srbočetnik koji radi sa jovanovićem u dogovoru... eto, takva je tužna sudbina jadne hrvatske. trpi golog čedu u svom jatu, to ima samo kod hrvata. umjesto da isti zapliva leđno ...
ovi pedofilni masoni iz fife bi htjeli da im se svi navijači naguze. e, pa nisu svi derperosi ... sorry fifica. ne snimaju svi za masone pedofilne filmove ko ja smila majko žabanić.
priča se da je fifi medunjanin sumnjiv ... i da ga prate u stopu,... valjda zbog čudnovato eksplozivne brade.
fifa ? jesu to oni što tvrde da je japanac pošteno sudio, a 99,999% globusa tvrdi suprotno ?!?! --------- fini neki masoni ...
udri ustase mater im
Zar to nije fašizam
Zar to nije fašizam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hrvatski navijaci homofobi ??? Nema sanse .. Jedna od njihovih zvijezda je homoseksualac , ergo .....
Ma hercegovina Hrvatsku kalja Livno-lUvno
Da sam musko odmah bi psovala na umbecile.Ti navijaci nisu djeca, pa bi im se dalo oprostiti.Novac imati a pameti nemati da spoznajes, kakvu stetu cinis bas ovome, kojeg si zeleo bodriti. Svijet, koji je pratio tu utakmicu ce imati lijepu sliku od Hrvata.
a baš te briga, ionako ne znaš šta je ustvari bilo, jelda ?
hah, jel ovo navijajte za nas il cemo vam zapaliti zastavu :) tako fina nacija, najvise kazni od fife za nacionalizam ubjedljivo..
Sve su to skutori sto navijaju na fasisticki nacin mozda poneki pravi Hrvat uleti medju njih pa ga izmanipulisu,u gradu gdje zivim nebi ti pravi hrvat uso u kafic hercegovacki ljudi nece nedjeljom na misu da odu kazu nemozes od onih hercegovaca sa bijelim carapama ni bogu se pomolit kako treba,i odgovorno tvrdim da 95% pravih Hrvata nece nikad nista lose rec za Bosnjake i jos da dodam kada upitas pravog hrvata kakve je greske pravio tudjma odma ce ti reci sto je izazvo rat sa Bosnjacima i stio bosnu podijelit sa slobom 90%hrvata tako odgovori a mrze skutore vise neg srbe,ako hoces pravom Hrvatu da pokvaris dan samo mu spomeni hercegovce i njihov hrvatluk..
i jos da dodam pravi Hrvati vole ostale katolike Bosanske to jest hrvate naprimjer iz Posavine ili Banja Luke ali im ne spominji hercegovca.
bogami ja bio na misi. u prvim redovima bošnjaci-hrvati. MasAllah, mole se Issi, bolje od domaćih, svaka im čast. tako se poštuje domaćin !
Ja sam mortus pijana,ona kojoj kroz krvne sudove teče više alkohola nego krvi.
ti si UZOR za mlade. vidim poštuješ i vjeru koja brani alkohol... đe će ti duša, bona ??
Ja sam mortus pijana,onao kojoj kroz krvne sudove teče više alkohola nego krvi.
eh da vide rvate kako pale zastave,sta bi onda rekli... mada su pocele i neke novine pisati o tome,:) mozda dodje do fife....!!!
........nekada nije bitno što piše već tko piše...........propitaj se malo tko je taj lik koji stalno piskara protiv hrvatske po fifi i uefi, pa će ti možda mnogo toga biti jasnije............samozvana moralna vertikala itd....................
nemam vremena moram na kaficu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)