Uoči žrijeba u JAR-u
0
FIFA odredila nosioce grupa za SP
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno muslići za koga ćete navijati na s.p. Turska ne igra, HR isto, vaša jedina multikulti Bosna, isto ne igra, ja vam preporučujem da navijate za genocidnu SRBIJU, jedino vam rešenje, Slovenci vam nisu susjedi i daleko su od vas,
ajd cro ne seri a da ti si iz susjedne nam HERCEGOVINE iz kamenjara.. đe ti je HRVATSKA na JARU--- navijam za SLO
mamu svima u sesiru 4.
Muslimancine,u kojem ste vi to sesiru.Niti ste ikada bili niti ce te ikada biti.:-)))))))))))))))..Morate uvjek da gledate susjede...
ispadanje velikih je kroz promjene u sesirima garantovano. Konacno da i FIFA nesto pametno odlucio
eee čuj pametnjakovića....svaka čast sarajevo-x portalu što pruža šansu retardiranim da se izjašnjavaju...
upravu je PIPO da smo pustili a seleckiju sa sultanom terimom,sigunro bi pobijedili portugal i nasa A selekcija bila bi u JARU,ovako osta nam A i B selekcija doma.
ovo je lazni pipo iz rep. smrdske, uporan je da zavadi mamu mu yebem
Ej ba raja, u kojoj smo mi grupi? Trebajul nam vize za tu juznoaficku republjik?
Pipo daj odjebi sa ovog sajta! Siti smo tvoje price o Turskoj i Terimu i navijanju za njihovu reprezentaciju.. Idi u Tursku kretenu maloumni! Pizdo izdajnicka!
ko vas j.ebe kad nema nase \"a\" selekcije turske sa na celu sultanom fatih terimom