Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek im dadnu doživotno slobodan ulaz na panoniku
sad ce da se javi gradjevinski kriminalac...koji je do stadiona napravio zgradu umjesto tribinu !
Gdje su sada ovi Hazmirovi puleni koji veličaju njegovo ime I lik? Ovo je samo dijelić onoga to je ostavio Slobodi u amanet a ono se ne mjeri u stotinama hiljada već u milionskom iznosu. Kakav on I spasitelj I budućnost BH fudbala sa Siminim hanom kao Evropskom ekipom. GROHOTOM SE SMIJEM!
Jesu to oni ugovori što ih na salvetama potpisuju?
Druga liga, druga liga smiju im se svi. Oni kao nisu svjesni da se NECE vratiti. A kada se, a kada se u Drugu ligu grupa sjever plasiraju, Rudar Bukinje ce da nabijaju
Ovo može biti pouka za sve klubove u Bosni Hercegovini - ono što se sada dešava Slobodi može biti bilo ko drugi. Srećom pa je već prije urađen polog Savezu i da se već dio para ispatio ovim varalicama, tako da nema ništa od nekih sankcija.
Odklen im?
@rodni him?
igraci su potpisali ugovore sa fk sloboda tuzla, medjutim plate nisu isplacivane sa klubskog racuna jer je taj racun blokiran, plate je davao azmir husic, vjerovatno svoje pare, tako da su igraci dobijali plate dok su igrali ali problem je sto nema traga da je klub isplacivao plate jer da ima to je bar lako dokazati.. sada ljudi hoce plate od fk sloboda tuzla :-)
Dao I'm je Azmir veslo da sisaju kao što se vidi iz priloženog.
Jasmin Imamović vjerovarno ima para za bacanje. Kad je otjerao onog lika iz Amerike sa parama koji bi od Slobode napravio Hofenheim, neka se sad vadi.
Ma X bi svakako ispao iz lige, tako da nema potrebe da ih kažnjavate:):).Toliko o tome kako se savez ukrotio protiv njih. Izlgleda da su jako bitni jer se i FIFA ukrotila protiv malog X-a
e neka ste vi Zelju jebavali zbog Kostica. ko zadnji izadje, neka ugasi svjetlo!
Ugasiti klubove koji ne plaćaju obaveze prema državi i igračima. Bolje Lige sa 6 klubova nego puštati ovakve da se takmiče i ne plaćaju svoje obaveze.
Druga liga hahahahaha...nema smisla od fukara traziti 100 hiljada 😂😂😂