Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma treba separisticka katalonska govna zabranit oni su RS spanije
Ovi iz Barcelone bi se trebali stiditi što su kao jedan od najvećih klubova prekršili financijski fair play, a oni još traže da im ukinu kaznu.
Tino zabio tri komada za Hajduk :)
Zamisli da je FIFA kaznila Barcelonu sto su dovodili bijedu i cemer od djece U Barcelonu da im daju krov, buducnost, obrazovanje, najbolju fudbalsku skolu na svijetu itd itd.. Naravno ako budu dovoljno dobri igrali bi za Barcu, ali zar to nije san svakog sportiste? I ne samo da ih je FIFA kaznila zbog ovoga, vec su tu djecu koja su vec tamo izbacili iz La Masie (akademije) prakticki na ulicu jer oni nemaju gdje. Ne smiju jesti tamo, spavati tamo, trenirati tamo ni igrati tamo. Barcelona je zamolila neke manje klubove da ugoste tu djecu dok se ne nadje rijesenje. Eh eto zamislite kako je ta kazna za Barcelonu normalna. To nema veze sa zivotom i ocigledno je nesto drugo iza kazne.
imas malo informacija , kad vec dovedu djecu moraju dovesti i roditelje dat im stan i posao , nemoze tek tako, messi je dosao sa 13 godina al je uz njega bio otac pa poslije i majka.
@ Crysis. Nije tacno, vecinom su i dolazili roditelji, ali ne mogu oni dovesti sve moguce roditelje? Pa sta su? Odakle poslovi nekim africkim stocarima? I nije da oni ukradu tu djecu od njih vec roditeljiu daju pristanak normalno. Messijev stari je dolazio na svoj trosak u pocetku, ali nisu svi Messi. Messi je Messi, ima tu druge djece koja nisu toliko talentovana, ali ako hoce da uspiju moraju napraviti taj korak. Kakve gluposti ne mogu da vjerujem. Dovodis dijete, dovedi pet koljena porodice i daj im posao hahaha. Svasta.
dobar igrac samo nece imati prosjecno ni 5 min po utakmici
Pa nije niko pametan ni ocekivao da ce dozvoliti kad u odboru od 5 ljudi koji je i kaznio Barcelonu sjedi potpredsjednik Real Madrida. http://www.goal.com/en/news/12/spanish-football/2014/04/04/4729950/real-madrid-not-behind-barcelona-transfer-ban-insists-vice http://www.sportskeeda.com/football/real-madrid-nothing-to-do-barcelona-ban-says-club-vice-president-pedro-lopez-jimenez Udruzene dvije kriminalne organizacije, sta mozes ocekivati drugo.
Meni djeluju sportisti isto kao prostitutke neke, kupuju ih i prodavaju za lovu isto
Pa eto pitaj ćaleta bi li mu smetalo da ga porede s Maradonom, a kevu pitaj isto to samo za Air Force Amy ;)
siromasnu djecu afrike dovedu u barcelonu, uclane ih u barcinu akademiju, skoluju u najgotivnijim skolama i ucine ih najsretnijom djecom, i zbog toga budu kaznjeni. sranje kroz gusto granje
nema veze sto je maloljetan,jel de ?
@ngog pratim barcu u stopu makar 20 godina i dobro sam upoznat sa ovim cirkusom. nije problem sto su maloljetni (normalno je da u polaznicku akademiju dolaze djeca) nego su njihovi roditelji teze dobijali papire za spaniju. hajde ti zamisli da imas 13 godina i da dobijes ponudu da zaigras za barcu ili neki drugi tim koji volis. ti bi boga molio samo da ne odes tamo i da ostanes ovdje? pusti suplju. izvlacili su djecu i iz ratnih dijelova afrike (bas kao sto su u rati izvlacili djecu iz bosne. nadam se da nisi zaboravio), i davali im uslove za zivot kakve nema 90% djece na planeti. ja bi voli SAD da me usvoje. idem bez roditelja :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)