Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Modrić već godinama među najboljima. Odveo reprezentaciju na 4 svjetska prvenstva, srebrna medalja, 2 Eura, 5 liga prvaka, 4 najveće individualne nagrade za najboljeg igrača svijeta (FIFA, UEFA, France football, najbolji igrač svjetskog prvenstva), 16 godina ista vrhunska forma. I sad čekamo nekog paćenika da nam objasni da su Slišković, Sušić, Stojković i Prosinečki bili možda bolji.
Nije možda, Sušić je bio 100% bolji. Ali ti si vjerovatno balavac koji nije gledao kakp Sušić igra.
nema Ronalda? ejs
Ja stvarno neznam kako Vinicijus uopće igra u nekom europskom klubu.
Džeko je bolji bar od pola ovih sa liste!
Ronaldo je bolji od pola. Benzema je zasluzio iako je bio ozljedjen.
Ronaldo je BIO bolji od 99% ove liste. Danas to nije.
ET2, Kada je se za Real kralo u ligi prvaka i kada su im se svirali penali, i kada su davali golove iz velikih ofsajda onda je bilo sve OK, a Ronaldo je na osnovu ukradenih liga prvaka, penala, ofsajda dobijao zlatne lopte ispred Messija. To nije bilo cudno i smijesno? 😂
Jel i ti mislis da je zemlja ravna ploca? Izgleda po tvom da je sve neka zavjera 😂
politika, ja ne znam sta je messi to napravio na sp osim onog driblinga gvardiola, s druge strane cuj nema ronalda, smijurija
Ronaldo moze dobiti jedino zlatnu klupu 😂
Napravio tonu golova i asistencija (i da mu oduzmes penale)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ronaldo fanboys na aparatima, a tek ako uzme opet Messi...auuu
OVA LISTA JE MARKETING ZIVI za neke igrace placenicki, alvarez, mane, jedan odbrambeni igrac samo, ronalda nema to je jedina OK stvar, Mbape je masina bio dao vise golova od mesija ali mesi ima najvazniji trofej tako da je logicno i zasluzeno da ce je on dobit.
Maradona i Messi očevi igrice da budemo realni.
Sutas 5-6 penala na svjetskom prvenstvu i proglase te najboljim igracem,zanimljivo,cudno i smijesno
Sta dodajes nije mi jasno, kakvih 5-6 penala. 4 penala. Nego reci mi jesi li gledao utakmice ili si samo na sofa score pratio. Bukvalno je ovo jedno od najboljih izdanja jednog igraca u historiji Svjetskih Prvenstava.
A Boga mi imao si i na Sofa score sta vidjeti. Svaka utakmica izuzev ona protiv Poljske golovi i asistencije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)