Unuk Nelsona Mandele
0
"FIFA je nerazumna"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"zatvarajuca utakmica\" Izgleda Sa-x kadrovi imaju teski zatvor.
Jel\' r_e_k_e_t ide to nama, a malo radit\' i fabrike graditi? Ma jasta sta ce nama to! Daj jos koju mijudza...a u MP3 ^&^*&*(&*&($%$#%$# da ne lajem!
U \"tom delu BiH\" se pripremaju iduće godine da dođu u što većem broju da sa jednakim saosećanjem obeleže i Dobrovoljačku ulicu. Trebao/la bii izraziti jednako saosećanje prema svim žrtvama.Lepo je što su konačno počeli i nevinim žrtvama Dobrovoljačke ulice odavati počast.
Koristim ovu priliku (pošto je iz razumljivih razloga zabranjeno kometarisanje) da iskažem dužnu počast i svim žrtvama u Srebrenici. Iako u ovom dijelu BiH danas nije dan žalosti, poručujem da nas ima dosta građana koji izražavamo tugu i najdublje saosjećane sa ovim strašnim zločinom-genocidom.
Nisu oni dali Srebrenicu vec vas vodja isto kao i Vukovarar i kao Knin.
Sigurno nije dobio koji dolar.
tako je masoni vode fifu, njima je samo u cilju sa zarade pare, a tako je bilo i za pad srebrenice, oni su je dali da bi mogli malo da probaju svoja oruzja kasnije po bosni i srbiji, a svu njihovu pomoć mi platimo višestruko...
tacno tako masoni je vode a ako zelite dokaz pogledajte znak za svjestko prvenstvo 2010 . imate i objasnjenje na youtube. za njihov znak ... uaaaaa za fifu, masoni su i dali Srebrenicu u ruke genocidasa i agresora...
^tako je
FICK FUFA
FIFU vode masoni i naravno da nece odustati od svojih ciljeva...