Bez konkretnog dogovora
0
FIFA i UEFA ne odustaju od ultimatuma
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini razlog zasto Srbi nece jednog reprezentanta za savez jest da oni u tom slucaju se vise nikad nece pitati ni za sta, Uostalom meni nije jasno zasto oni kao manjina zele da vladaju vecinom, znaci ne postoji niti jedan primjer u svijetu gdje je manjina valadala vecinom.. U Ex-yu su vladali Srbi imali su najbolje pozicije u svim strukturama vlasti a isto tako i u drustvo. Pomirite se sa sudbinom da su ta vremena prosla gdje je Srbin valadao iskljucivo sto je Srbin a ne zbog toga sto je bio vise sposoban i bolji...
STA SE PETLJAJU U NASU DEMOKRATIJU NEK IDU SVOJOJ KUCI I TAMO KOMANDUJU SVOJOJ ZENI AKO MOGU. NEDAJTE SE CELNICI FS/NS BIH NISU ONI VECI LOPOVI OD VAS.
Uh PIPPO sto mu ga metnu... :-)
Ne igrajte se sopstvenim zdravljem i zdravljem vase djece, uradite to sto vam ljudi govore, i mirna Bosna.
ma slusajte srbi više...pokušali ste 92 da osvojite sve...pola evrope nije vam uspjelo a sada nešto fol hočete svako sebi da ide... e pa nemože- neče iči patičemo se ovako zauvijek ako treba ali nečete iči niko nigdje...jer ako se bude išlo onda se ide ponovno u rovove
Ja sam za to da se razidjemo svak na svoju stranu. Muslimani na svoju, Hrvati na svoju, a mi Srbi na svoju. IMA LI KO AMANDMAN????
SVE OD KULTURE POCINJE TAKO SE I VIDI KAKVA NAM JE DRZAVA. SAMO ZE ZANIMA ILI SPORTISTA BIVSIH U TOM SAVEZU.IHHIIHIH
oj Evropo...ukini nas i suspendiraj i radi šta hočeš....do marta ništa neče biti ni do marta 2100...sve isto če biti...zato nas ukinite i ne vjerujte ovim našim...oni do marta ne vide rješenja...oni samo vide koliko još plata mogu nabasati...u bih se samo o tome radi o foteljama autima i platama :-)))
@Beg Ma ja treba ga samo proglasit nevazecim jednostavno i oformiti novi, pozvati stare fudbalere pa nek oni barataju
molba Fifi- ukinite ovaj savez, ili još bolje , napravite novi a ovi konji nek se zabavljaju medjuseoskim turnirima i ligama i nek se odatle finansiraju!!!!!!
hvala PIPPO - napokon se desilo da je neko nesto stvarno pametno / smislono / razumno rekao! @dundoje - ja, bosnjakinja/bosanka cu moci navijati za Spaniju kao i do sada na tim velikim takmicenjima. i u prednosti sam - moja Spanija je evropski prvak, Svjetski prvak, a tvoja Srbija.... ? i da, ponovit cu - primi moje saucesce dundoje - ipak si bosanac
Dundoje mozemo i mi navijati za Njemacku, englesku, francusku, tursku....ili bilo koga. Ali to ne znaci da sam njemac, englez......isto kao sto ni ti nisi srbin :) Mozes samo navijati :)))))) ali ostajes bosanac.
Ukinuti sve pa izbore napraviti u savezu al obavezno da CIK broji listice(bice jedno 90% nevazecih) :):)
Svaka čast!! SUSPENZIJA!!!!!!
muslimani gube u svakom slucaju,srbi imaju za koga navijat :)