Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da on zaslužuje najoštiriju moguću kaznu! To što je uradio je grozno! On je sportista i treba da promoviše toleranciju i prijateljstvo, a ne nacionalnu mržnju. Nedopustivo.
s obzirom da ga je Rvacka kaznila sa dvajs ipet tisuca kuna zlatica I Juefa oce da ga kazni ...ispada da Rvati nijesu pozeljni ni u Zagrebu,ni u Evropi ,ni u Brazilu...a Mia Martina Barbaric ? kad neko "voli" I "izrazava Ljubav" tvoji Rvati te opale sa dvajsipet tisuca..koliko kosta tvoja ljubav ,evo ja cu te dzaba opalit.
kaznili ga sa 3000 eura :))))...bolje da se nisu brukali :)))))
Biće on spreman za dom kad ji Brazil napuca
Treba ga dobro kaznit za primjer svima!
Šimunić Ustaša, i ćaća mu bio! Neka pati kome smeta :)
Možda će hrvatska biti diskvalificirana a ono umjesto nje island uuuhuu ono Brazil Island Mexiko i Camerun ko bi rekao samo
džekson počeo protiv Bayern-a
Boli me ***
pravda za sinunica...doslo je vrijeme da pokatoliceni srbi pobjede one ortodoxne...samo pokatoliceni znaju kako se papi ljube papci :))))
ko je naučio kačevendu ljubiti u dupe razumjece i druge i drugačije
jesi ti pokatoliceni il si ortodoxni? :)))
A Mijica...šta je sa njom
Nebitna.
nadam se diskvalifikaciji učešća na sp
Samo da se prisjetim familije klixovcima sto su mi onu spodobu cetnicku stavili na moju omiljenu rubriku "krizaljka"
idi bolan umij se, okupaj se...
Nikakvo ime u svijetu fudbala ,tako je i sve drugo nebitno