Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vise formalno, uzima ovo Ronaldo.Sto se trenera tice mislim d je Ranieri zasluzio, ipak ono sto je sa Lesterom uradio je sci fi
Ronaldo zasluzio
A ko drugi nego doktor fudbala RONALDO...
od navijaca BVB .ostalo 0.
ronaldo je vazda no1.
Navijači Sarajeva su definitivno zaslužili nagradu za najbolje navijače, sa svim protivničkim navijačima su spektakularno zakuhali.
messi.
Samo je Ronaldo zasluzio ovaj put.
Pa dokle vise dizanja u nego ovog levata. Zar se ne bira najbolji igrac po svojoj statistici ? U osvajanju trofeja ucestvuje kompletan tim a ne pojedinac. Okosvoio je 4 zlatne lopte kopackebla blabla. Nije li vrijeme da i drugi dobri igraci osvajaju. Cijenim ga kao igraca al sto je previse previse je realno Leo je zanjega igracina. Ali ne trebani Leo da osvoji.
Plači.
@ChrisRone eee dijete moje imas ti jos da ucis.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Logicno
http://lajker.com/kompilacija-najsexi-selfija-u-ogledalu-iz-2016-godine/