Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek je bio faca
El Ninooo naš ovakva klasa i taj instikt za golove su nešto posebnoo ❤
Fernando stipu se boxa pokvariti ce ti se frizura...
Navijam za Chelsea , a El Nino mi uvijek bio najdrazi bio, i dok je u Liverpulu igrao, a tek moj osjecaj tada kad je presao u Chelsea..Igracina, okret i pogodak
ja mislio demirovic kad sam vidio friz
Ha, ha...malo extra misica na rukanma a tijelo sporije funkcionise. Lici na Erku Juna...treba mec zakazati. Veliki igrac, i super momak.
Šta radi steroid
Ubi ga dosada
I pravi Ronaldo de Lima ima trbusnjake ..... sve sami 6pack do 6packa......LOL
Koje sredstvo koristi? Uglavnom kad prestane, ima da mu se sve objesi.
Nije salo pa da se objesi vidi se da pojma nemas. Sve i da koristi neku hemiju, a vjerovatno koristi, ne umanjuje cinjenicu da treba puno rada, truda i odricanja da se u njegovim godinama ovo ostvari.
Drugi covjek totalno.
Aaaa nemaa te kose vise💔
kako nema
steroidi
Isti Kristijan Golubovic
tacno uze mi rijec iz guzova
Bome zgodan.