Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...vjera joj ne dopušta :))
E to, to, hahaha...
...ništa prije braka.:)
PRIKAŽI ODGOVORE (95)
Izgleda više kao nesporazum nego kao odbijanje.
meni nekako izgleda kao namjerno prati joj facu dok joj on pruža ruku, nasmija se ono ako hvala ali ne bih
*kao
Pa nije ovo zglob ovo je podlaktica :o :o :o
E,ne bi ga ona vako Avdiji!
Po nacinu rukovanja ovo su mason i masonka, dok je Cristiano bandit i pripadnik jezuitskog krizarskog klana, tako ja mislim a vi kako hocete.:)
Masna je ona ispod haljine pra0
Kurvaljska posla
Ovo je neka vatrena casna sestra sto ne voli komitee a nece se ni udati. Al' je zestoka halal joj vjera. Jadni komita commy a bas bi mu ovakva trebala da ga malo razdrma. Uudio commy ko tito '44 u Drvaru dok se skrivo u pecini.
Ja misli da je ovdje doslo do nesporazuma ona je htjel njega da potapsa po ledzima a on joj je krenu pruziti ruku.
ona da bi pokazala da zna bon ton covjeka ponizi a sebe ucini kuckom koja zna pravila ponasanja...bolje da se rukovala.
Isfurao on nju nekada davno, pa sad ona njemu da vrati.
haha zaboravio jadnik protokol
Kurva.
Ipak je on faca i ima svoje ime, Koje ona ?!? Prvi put cujem za nju, ona misli je ispala faca na njegov racun. Hahahaha, plavo ludo zensko stvorenje...ajde mala obrisi se pod nosom, i na kraju mu ocisti cipele.
Mislim,u čemu je fora...tu je da bude ne dodjeljivanju,plaćeno joj,i onda ona neće da se rukuje...
Ne konta cura ba, vidiš da joj zrak curi na oči :D
Playing hard to get :)
Getting hard to play.
commy niko tebe neće sahraniti nosikiriki, zaštitit ćemo mi tebe.....
@cellems ne nego u žurbi odg.... ovamo se neki seminarski radio pa pala koncentracija..... dešava se to znaš - da padne koncentracija.....
eto vidiš, a ti me bezze napadaš... ne valja ti to tako....
commy- eh OK smislit ćemo neki oklop naću ja najboljeg limara da ti napravi neko zaštitno odijelo bit ćeš ko spartanac, samo možda se ova tvoja loži na to pa se pojave strastvene željice....... @T.... na tebe sam ljuta kad si smotan ne znaš ni skontati ko mi se sviđa ti mene odmah commyu nabacuješ, a ja volim......ma ništa smrc smrc uvije se zalijepim na takve šmrc...