Raduje se nedjeljnom derbiju
6
Ferguson uoči derbija sa Cityjem: Volim izazove
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ferguson najbolji trener u histori nigometa. Covjek je napravo igraca mali milion. Osvoio je sve moguce titule, ostalo mi je jos samo za provocira neznalce!!
Da,da pogotovo voliš izazov kada igraš sa Barcom pa ti metnu svaki put 3 komada u finalima lige prvaka.
SVE NOVOSTI NA 4 FUDBAL .COM
Eko ovoga sto se promangupisao, misli da ima sanse protiv VELIKOG stratega i znalca Manchinija. Sutra je konacno pocetak kraja Manchester Uniteda, Ferguson peMzija!
stidi se godina svojih
fergi sretno sutra da onog zabara razbucas po terenu ko sto ga je klopp razbuco sa drugim timom. nece mu ni pet gospi pomoc.
samo je jedan pravi Manchester, a to je united :D uniteeeeeeeeeeed uniteeeeeeeeeeed
Ovaj United nikad losiji,njima je sudija najbolji igrac,a ekipa nidje veze.Sve golovi iz penala.