Ključne utakmice tek dolaze
2

Ferguson: Šest bodova prednosti ne znači ništa

Totalsport
Alex Ferguson
Alex Ferguson
Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson bio je zadovoljan sa svega 60 minuta utakmice protiv Sunderlanda u sklopu 17. kola engleske Premierlige. United je u konačnici slavio s 3-1.

"Prvih sat vremena igrali smo jako dobro. Dominirali smo terenom i mogli smo postići još pokoji pogodak. Međutim, iritira način na koji je odigrana posljednja trećina susreta. Sunderland je zaslužio pogodak, možda i dva", rekao je pomalo ljutito Ferguson čija ekipa ponovno ima šest bodova prednosti ispred gradskog rivala Cityja.

"Šest bodova, pogotovo u ovoj fazi sezone, ne znači ništa. Ono najbitnije je tek pred nama. Ključno za nas bit će razdoblje blagdana. Momci se moraju kontrolirati i sportski ponašati. Važno je i da ne pretrpimo neke nove povrede", zaključio je Ferguson.

United će, kao i ostale ekipe, od sljedećeg vikenda u svega 10 dana odigrati čak četiri utakmice. Crveni vragovi najprije gostuju kod Swanseaja (22.12.), zatim dočekuju Newcastle (26. 12.) i West Bromwich (29.12.), a Novu godinu otvaraju gostovanjem kod Wigana (1.1. 2013.).