Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naci ce opet iste igrace i tako radi 25 godina i tako je Fergi postao najuspjesniji trener svih vremena i bice tako dok postoji fudbal siguran sam ,tako da nema brige United je uvijek bio jak i ostace ,sa il bez ove dvojice velikana ! Nisam navijac Uniteda ali Respect do poda za ove igrace i ovaj klub ! Sam Giggs ima npr vise trofeja nego li citav Chelsea i slicni njima ... Forza Milan !!!
pa ne mogu oni zauvijek igrati stas kad prekinu
Da je sudija bio realan kao sto nije , mogao je i morao dosuditi i penal za norwich . zadnjih 5 sezona svirano je jedno 3 penala protiv manchestera uniteda , sve to govori koliko je dobar man u i koliko je dobra ta liga .
ovaj giggs mi je bio jedan od drazih igraca... ali nakon onoga sto je uradio bratu, opao mi je u ocima, sad ga vidim kao jednog bjednika... draza mu p.i.z.d.a od brata.... k.u.r.a.c od covjeka
jos samo da niej bratu je.bo zenu bas bi bio legenda
nisam neki ljubitelj mančestera ali definitivno najbolji igrači u njihovoj povijesti i sada pred penziju pokazuju klincima kako se to radi!!!