Utakmica između Uniteda i Cityja
0
Ferguson prije derbija podržava Mancinija
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POHVALIO ZA TO STO VIDI DA COVJEK NEMA POIMA PA MU TO PASE :-)
cim ga podrzava zna se da mancini u necemu grijesi,nekad wengera nije mogao smisliti sad ga naravno podrzava...politika
Red ocito nije shvatio...na njega se odnosi samo prva recenica!Sta si se pronasao u ostatku teksta?:)Nebitno je za koga navijas,samo kazem kako stvari stoje trenutno!
hahah red inace navija za liverpul, jel i to novopeceni klub?
Red jarane,hajd\' ne kenjaj!Ferguson je jedan od najboljih trenera svih vremena!Lako je biti pristalica novopecenih \"najboljih\" klubova sa njihovim silnim milijardama kao sto su npr. City i Chelsea!Svi odjednom gotive takve klubove koji su do pre koju sezonu bili neprimetni!Dosta tog licemjera!
A ŠTO NISTE OBJAVILI DA JE J.E.B.E.N.I. EVRA PO KO ZNA KOJI PUT L.AGAO DA GA JE SUAREZ VRI.JEĐAO! O.V.RATAN KLUB, OD.VRATNI IGRAČI, O.DVRATAN TRENER!
FORZA DŽEKO...CITY ŠAMPION...FORZA DŽEKOOOO DŽEKOOOOO ALE...........
Ferguson sere...nek se zna JEDE..
da ona goo...vvna kvazimu..slimanska u Libiji nemaju veze sa All..ahhom, to su obične životinje koje bi trebalo sada sve lijepo pobiti onako iz zabave. Čuj , pored mrtvog čovjeka držat iphone u rukama i tekbirati.......bolesno
Ma to njemu vuna pred derbi jer zna da cemu ga Dzeko zavuci opusteno....uvlacci se RM-u u paksu i ostaloj momcadi i MCFC-a
mako mi je zao City-ja , sve ce biti jasno ;) United rules