Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je kad manja i objektivno slabija ekipa igra punim srcem i kad na kraju bude za to nagrađena. To daje nadu u spas fudbala. U ova šugava vremena kad fudbalski moćnici favorizuju samo najbogatije (primjer: posljednji baraž za evropsko prvenstvo), ipak se nađe neko da im pomrsi konce. Zato sve čestitke Baselu. Zaslužili ste!
I naravno , ni rijec da se pohvali protivnik koji je bio bolji , vec prica samo o igri svog tima .. Kao trener - 10 , kao covjek - 0 . :)
Valjda su igrali 3 finala u posljednje 4 sezone!
Pa to je isto ko kad bi Pape reko, ispali smo zbog glupog remija protiv Albanije, ili glupog poraza od Rumunije. To je fudbal, kakav bi trebao da bude. Dok su bili stari kupšampiona, kup kupova i kup uefa, kad nije bilo ovih prokletih grupa, sve je bilo puno bolje, poštenije i neizvjesnije. Sada se sve štima, od početka do kraja. Ko je kriv Man Utd što nije u stanju da prođe najslabiju grupu, koja mu je takođe bila naštimana. Pa ne može Platini još da siđe na teren da daje golove!
I RETARDU JEDAN GLUPI ! , SVE SEBI POKUPI PARE UMJESTO DA JE DOVEO SNAJDERA A ON NAKE RTDE KUPUJE !
Jarane nemas ti ekipu igraju ti neki jones, smaling evans, macheda, dobra kupovina i to je to
Kakvi ste vi klosari, nenavijam za Man Utd, al kako mozete pljuvati po ekipi i treneru koji je sve osvojio i koji je dvadeset i nesto godina u klubu. Ne mogu da vjerujem kakvi ste vi pacenici. U cemu vi uzivate, prvo budite malo samokriticni. Sta ste to Vi u zivotu pozitivno uradili.
manU Chao :D
e nek ti nisi prosao sa tom svojom zvakom mamlaze jedan...sav se on zacrveni ko rak kad gubi...idi u penziju fugo stara, daj priliku mladjim
Dabogda svi crkli - u svakom kolu ste me povalili na kladionici, stoko jedna. Junajted igra za kladionice, to je sada svima jasno.
Ako mu je naporno igrati cetvrtkom i nedeljom, neka odmah ispadne u EL pa ce igrati samo domace prvenstvo.
Cestitaj Baselu papcino jedna. Koji patenik je ovaj Ferguson.Sad mi je jos draze sto su ispali.
Tako je kad nemas pomoc sudija,crvenoglavi drhto
Fali im van der saar. To je sva prica
Matori ima mahanje i to pravooo,ni grupe nisu prosli. Sir Alex Fergusone daj ostavku odma sada.Pregazilo te vrijeme stari moj...Pocni te sa minusima.
@Zvege smijesno ne mozes porediti man city koji je relativno nova ekipa u Ligi Prvaka sa velikim man utd-om city-u fali iskustva i fali im trener man utd ima najboljeg trenera na svijetu ima i iskustva ali jednostavno njihova se igra pocela bazirati na penalima jedino tako daju golove i nek su ispali a i u Kupu Uefa ce dozivit blam :D
A sada spektakl... Man Utd uz Sasu Vugdalica. Jes mi drago, samo zbog ovih lozionicara na UTD, koje je proizvela komentatorska ekipa, Baho i ostali sa BHT-a... Nek sad kaze da je UTD vjerovatno najbolji tim na planeti, a premijer liga najbolja liga. Napoli, koji je trenutno 5 u njima najmrzoj talijanskoj ligi, zgazi u 2 tekme ekipu koja nema poraza u Engleskoj. Viva Calcio !!!