Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će se stručnjaci početi javljati !! Ferguson da je loš, ne bi bio gdje jeste, toliko godina, prema tome malo tiše..Ferguson je jedan od najvecih stručnjaka među trenerima !!
samo cu reci OO ROBIN VAN PERSIE !
hahahaahha Alexe brate ne znas ni ti kako si prosao u Madridu sa samo 1 primljenim golom. Da nije De gea branio kako je branio MANUTD bi primio 4 komada najmanje. Vidimo se na Old Trafordu kad bude sladje izbaciti ove crvendace
Lahko mu je kad Manćini ne zna sa parama a ni sa taktikom na terenu.
Dječaci da vas ne cujem!!!
Izvuko čovjek bod na Santiago Bernabeu i osilio se.Nije još ni Real eliminisao a već digao alkoholnu nosinu.A kad dođe Bayern biće kuku lele.Da ne govorimo o Barci i Messiju koji će ih po običaju osramotiti tj masakrirati sa 3-4 komada razlike.
Sir Alex, pa svaka vam je rijec ZLATNA!!!!
Ti ako nisi čuo za pola Manchesterove ekipe, i ako misliš da za njih znaju samo članovi uže familije, ti upravo ne daje pravo da komentarišeš stvari o kojima nije informisan. Da je tako kao što ti misliš ne bi imali 12 bodova više od drugoplasiranog Man City-ja, nego bi se borili za 14. poziciju sa Norwich-om.
ja ne znam za trenera koji je duze bio na klupi jednog te istog kluba
Koga lažeš brate Fergi
a sto ti je to bogati utakmica sa realom promjenila pogled na fudbal, ne obozavam real, ali ih je real tuko u toj utakmici da valja i nisu zasluzili 1:1, imali su vise srece nego znanja
Male tajne velikih kuhara! Ovaj United ide do finala, jer bilo ko od 25-30 igrača koje trenutno posjeduje je kompetentad da igra u njemu ravnopravno svaki sa svakim, da se pri tome ne osjete nedostatci. Majstore najveći si, utakmica sa Realom je promijenila moj pogled na fudba!!
Sir Alex dabogda da od tvoje ekipe iz 1999 g. Man.Utd. ikada bude imao bolje igrače.
http://www.facebook.com/pages/Iznad-obru%C4%8Da/288771801251239
Do sad sam Te,dragi moj Fergi(sto bi rek'o onaj mut.ant sa OBN-a)smatrao normalnim,nemoj sad pod stare dane prodavat' "balls under the kidneys",za pola tima znaju samo clanovi njihove uze familije,a stari asovi su vec za penzije.Kazi elhamdullilah i hvala Bogu pa sam dogurao do'ovde.