Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
objasni mu Murinjo kako skakat na sudije, sjedit na tribinama i obavezno mu reci da poslije tekme na presici kaže da je kriv sudija
joj dobro vas je vise novopeceni navijaci barcelone,da nije bilo ekskurzije u spaniji nikada ne bi navijali za ovaj klub.Jeste tacno da barcelona igra trenutno najbolji fudbal ali finale je to,igra se jedna tekma sve je moguce,pozz.
J... Vuk Liju i okoti zeku i Murinja :) Smrdo jedan nemas zive veze
Sramota kakav fudbal igra Barcelona,ono zadnje sa Pepeom je bio vrhunac, bolji od Chelsea, Intera i Arsenala. Crno na bijelo svaki video klip usporeni na svakoj net stranici kako Pepe \'\'udara\'\' Alvesa mi je zgadio fudbal, a jos kad instant navijaci jos vide to i kazu nije stvarno se Barcelona pokazala ko najveci jad! Fuj !
ee mojj čiča kako ce te Barca izresetat!!!!1
Ne može ti ni murinjo pomoci protiv barcinih padavicara i glumaca.
kake to veze ima s tim što mađarska nema more?
Ako je Gerguson spao na to da mu Murinjo daje savjete, loše mu se piše. Mada ja mislim da je ovo samo ironično rečeno..nije Fergy tolika budala da sluša onog defanzivca ;-)
hahahhahaha svi zajedno protiv barcelone, i opet im ne mogu nista.
zna murichi kako treba igrati al ne mere
a morinjo izgubio od reala xd hahahahahahaha
E jes\' naš\'o od koga će kupiti znanje za Barsu... Pa Murinjo piški u gaće kad mu na san izađe Barsa....
Ja smetljara :D
Hahahahahahhaha joj na sta je spao engleski nogomet !
Ti Fergi nemas dvije utakmice,samo jednu,tako da ti ni njegova taktika nace puno pomoci,a ne vjerujem da si toliko neotesan da Vidica stavis u vezni red. Ali veliki je ulog,svasta treba ocekivati.
ne treba mu Murinjo govoriti da je sudija kriv... i sam Zhvaka-man se time koristi! :)