Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozemo ga mrziti,mozda nije simpatican,lukav,opran u hiljadu voda...ali je fudbalski gospodin,fudbalski-trenerski kralj,fudbalska intitucija,fudbalski genije...ovako reci za trenera najljuceg rivala, stati u njegovu odbranu pred njihov derbi pokazuje zapravo i kakav je to gospodin, koji samo uziva u onome sto voli...odlaskom njega fudbal ce izgubiti veliku velicinu i instituciju!
Ovo pokazuje koliko je velik i neuništiv...najveći trener..fan sam madridskog kluba al ovaj čovjek je jednostavno sve ono zbog čega je fudbal to što jeste...
Sir Alex Ferguson Najveci ikada.....
Sabit je seljak ..... UI VEZE NEMA SA ZIVOTOM A NE SA KOSARKOM!
IN ARSEN WE TRUST !!! Wenger je ovo isto uradio prije 4 ili 5 godina, kada je Ferguson rasprodao cijeli United i doveo golobrade mladice poput Cristiana, Carricka, Hergravesa, Vidica, Evre, a Rooney je bio los. Imali su ocajan start u ligi, svi su pricali o otkazu Fergusonu, ali Wenger je stao u njegovu odbranu, rekao je da on legenda kluba, jedan od najboljih trenera koje je fudbal vidio. Fergie je ostao, osvojio cini mi se drugo mjesto, a ostalo je historija. On sada samo uzvraca Wengeru!
imperator
I also support Wenger. Hello from Torino
cuj vilas boas,@gunner budi bolan realan pa reci sta je Wenger napravio otkako je u Arsenalu,kakve je igrace stvorio itd itd...respect Alexu
GOVORI FERGUSON NEKA OSTANE VENGER JER ZNA DOKLE GOD JE ON U ARSENALU,NABIJACE IH MANuTD
kakav vilas boas, sta pricas.. Nece izboriti ni kvalifikacije za Lp iduce godine, to je kloc. Nema on autoriteta u Chelsea, kako mozes biti trener u Engleskoj bez autoriteta? Lampard i Terry stariji od njega, pa se drekni njima, moze jedino krampon u oko fasovat. Neka Wengera tu gdje jeste, on je stvorio Arsenal i dalje ce ga stvarat.
In Wenger we trust! Hvala Alex i Wenger bi isto ucinio da je obratna situacija. Jedini covjek koji je imao potencijala da zamjeni Wengera je Vilas Boas al taj je otisao u Chelsea, znaci unisten kao i onaj kicos Murinjo. Dici ce se Arsenal iz pepela ko i Bosna pa makar sa Frimpongom kapitenom :) Forward! Jos da Alex zna pasing kao odbranu igrati nebi mu niko mogo prismrdit, al eto i oni puse protiv Barce redovno pa opet recite Arsenal nula i Wenger slab :)
svi mi podrzavamo wengera da ostane sto vise godina u arsenalu :)
iako sam musko, nek se zna da je Alex Ferguson otac moga djeteta..
Ferguson ce otici sa ovog svijeta kao trener Uniteda. Arsene realno u danasnje vrijeme i moze biti zamijenjen, ali Ferguson nikako. Mozete zamisliti straha trenera, koliko god on bio iskusan, kada dodje u situaciju da naslijedi ono sto je ovaj kralj, madzionicar ostvario.
Ferguson je jedan veliki gospodin.
pa normalno da po njemu ne bi trebao da ide, jer dok god je Wenger na klupi, ima jednog konkurenta manje..