Nogomet
0

Ferguson brani Wengera: On mora ostati u Arsenalu

Totalsport
Sir Alex Ferguson (Foto: AP)
Sir Alex Ferguson (Foto: AP)
Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson jedan je od rijetkih koji je stao u odbranu svog kolege na klupi Arsenala Arsenea Wengera.

Francuski menadžer na udaru je kritika, kako medija, tako i stručnjaka i navijača kluba nakon deprimirajućeg starta u novu sezonu. Naime, Arsenal je u dvije otvarajuće premierligaške utakmice osvojio tek jedan bod bez postignutog gola, a još su redove "topnika" napustila dvojica najboljih igrača Cesc Fabregas i Samir Nasri.

"Lud je ovaj svijet u kojem živimo. Kritički je to svijet i nakon samo nekoliko poraza kritike se odmah sruše na vas. Priča se o Arseneovom odlasku iz Arsenala. Ali ko ga može zamijeniti? To je smiješna situacija", prenosi Fergusonove riječi The Sun.

Iako su Ferguson i Wenger imali čitav niz nesuglasica kroz prošlost, legendarni škotski menadžer danas daje Wengeru vjetar u leđa.

"Čovjek je bio jednostavno nevjerojatan. Dao je Arsenalu podlogu kakvu nikad nisu mislili da će imati. Trebao bi nastaviti i ne bi trebao slušati kritike. Jedna stvar koja vam treba u ovoj igri jesu čepići za uši", zaključio je Ferguson.