Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa logično, i ja da imam milione zaposlio bih 1 čovjeka da mi doslovno samo govori možeš ti to, ajmo naprijed, ne bediraj se ti si jak. A tek onda nutricioniste, asistente...
To su u BiH najbolje skontali stranacki puleni koji su narodni novac ulozili u sebe i svoju porodicu i evo kako vidimo godinama su u samom vrhu, bez crvenog kartona, nizu neuspjehe, poraze, daju autogolove, gube od daleko manjih protivnika ali oni neumorno ulazu i dalje milione narodnog novca u sebe i svoje porodice.
Ronaldo, ako ne sad onda za koju godinu... biti ce sinonim za fudbal. Volim ga i dan danas, al dok je bio u Junajtedu, volio sam ga vise od porodice.
@sexdrogasekulicgoga , bilo je i boljih fudbalera od njega ( a ima i sada) pa nisu postali sinonim za fudbal. Ako nije već postao do sada neće sigurno ni poslije. Lik je propao. Ove sezone nije ni u TOP 10 strijelaca u seriji A
@sexdrogasekulicgoga haha ti bi mu volio guze dati vise neg se hljeba najesti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čim sam vidio Ronalda, u njegovom prvom nastupu za Mančester, odmah sam znao da će jednoga dana biti najbolji nogometaš svijeta, i najbolji svih vremena a tada sam imao oko 12 godina.
dubrava 1929 uze mi komentar, nikakve ljepote u igri samo golovi od toga 80%tapin i penali jednostavno kao robot.