Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon Ronalda Nazaria De Lime, ovo prvi napadač tog kalibra. Ima fintu, ima šmek, ima osjećaj, zna s loptom. A neuhvatljiv.
@Dopeman Možda Ronaldo nije bio brži iako jeste bio jako brz, ali je bio jači i bolji dribler. Ali nije to poenta. Poenta da još od Ronalda nije postojao igrač kojeg defanzivci nisu znali čuvati. Sjeti se Mihajlovića kako je to fino rekao: "Krene Ronaldo u napad, a ja i Nesta sami u odbrani."; ili Desailly: "Da li će lijevo ili desno, nije bitno, jer loptu vidjeti nećeš."
Baš tako!
Mbappeu je zvjer od igraca
Igrace poput Mpappe-a mogle su samo „zivotinje“ poput Gattusa, an Bommela etc. cuvat. Taj ga otkuje 2-3 puta i onda Mpappe gleda u nebo i moli Boga, da ne nasrne ponovo.. 😄
Ronaldinjo je jedan
Mali je ⚡
Posteno ne bi ga uhvatio ni za 3 utakmice da igrate zaredom :)