Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaze kralj Azmir danas,vidno raspoložen, ako na polusezoni budemo u top 3 dolaze extra pojačanja,stranci,kaze nasao je modus kako ih lako i brzo može registrovati. Trpaj trpaj Slobodoooo.. Next stop Seljo....
Ni rijec o prijateljskoj u BL Srbija-Slovenija, kompleksi kod kliksovaca
Ovaj Zajko Zeba je bio klasa vise za sve u nasoj ligi,nikada mi nece biti Jasno kako se Zeljeznicar odrekao ovakvog igracine.Trpaj trpaj Slobodo uz 2-3 kvalitetna pojacanja mogla bi se i titula napasti al dobro je i ovako.Tusanj il Mejdan raspolozen il sjeban nije bitno jebes stolice i onako nikad ne sjedam!
sve namješteno hebo ovu ligu
čestitke povodom Povelje gdina Kulina Bana, 1189.!!!
JEDAN GRAD JEDNA LJUBAV >SLOBODA
E moj Husrefe , nek su oni Dzeni dali poso sad kad se ima
On voli Sarajevo, pravi je hordas HUSREF MUSEMIC jedan je od nas