Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje je sudija oštetio Barçu jer je kod prvog gola Valencije bio faul nad Messijem. Po pravilu je trebala biti pobjeda za Barçu.
kad ovaj ode u penziju neće fudbal više biti isti.
@Zmijuga Lakapo za fanove Barse definitivno vise nikad biti nece to si u pravu jer sta je ovaj momak napravio za Katalonce to nije niko i nikad vise niko nece🤝🤝
kakave fanove Barce šta mlatiš ebo te Barca gledaj fudbal kao igru a ne kao navijač ,ja evo sam prešao 50u i nikada nisam vidio da je neko kročio na teren kao on?A bilo ih je mnogo vjeruj mi.
igra mali al i puca nema mu ravnog na dunjaluku
sudijska lakrdija, ko ovoj skuli dade da sudi.Sramota!
Ma maloumnik Mallenco, nema gorih sudija od njega i Lahoza. Prvi gol Valencije neregularan, bio je ovamo faul nad Messijem.
Kako se sudi za Real. Fuj. 6 izmjena, a 2 minuta nadoknade, a po pravilu je jedna izmjena 30 sekundi. Očigledan faul na Mesiju prije gola Valencije nema potrebe ni komentarisati. Čemu VAR ako ga neće upotrebljavati?
@nedimhodzic i onda kad neko ovde napise da je Barsa nabila komplexe Realu 🙈🙈 pa ti Nedime sine ne vadis Real iz usta bog te ubijo pa kakve veze Real ima sa ovom utakmicom pa valjda ako je iko profitiro od ovog rezultata to bi trebo biti Atletico ako sutra pobjede 🤷‍♂️🤷‍♂️🙋‍♂️
@nedimhodzic kakvih 6 izmjena hoces da ti racuna izmjenu Albe koji je uso na poluvremenu jeli ahahahaaaaaa koji si ti idiot covjece
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
da barca nema mesija bila bi malo vise od prosjecne ekipe realno gledano... nabolji igrac svih vremena
Ima tu istine, ali kada je Barcelona igrala bez Mesija tokom povrede takodjer nisu losi bili. Mozda cak i malo bolji kao tim. Sada svaka lopta ide na njega - sto je mozda i logicno.