Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi to Mensur Peljto otreso ko slinu :-))))))
@baboatif1 orlando brajburg hehehehehhe..pjesma pušenja "tigar iz kladnja" ..beton
Jel dao bakiru sve posto je on najsiromasniji
fury je covjek koji je osjetii prvo bjedu pa onda slavu pa zna kako je biti nitkov
Fury je zaradio oko 8 miliona funti što jeste otprilike 10 miliona eura i jeste rekao da ce sve donirati. Ne znam šta nekome nije jasno iz ovog članka?
fjuri gigante najveći
Da je ovakvih ljudi u svijetu vise, a ima ih sigurno ne bi gledali djecu kako umiru od gladi. Da ti Allah dragi upise u dobra djela ljudino!
Na Saffu je danas objavljen clanak kako Tayson Fury i njegov tim uče Fatihu pred okršaj sa Wilderom. Pogledajte video. 😇☝👍🤛
I Dino Merlin sve što ne pojede, godinama ostavlja pored kontejnera...
Prije dvije godine sam imao velikih psihičkih problema, ali sam pokazao da svi oni koji imaju takve probleme mogu da se izvuku. Ljudi, svi vi koji se borite s istim problemom, ovo sam napravio za njih". Eto klixovci ! Nije sve izgubljno.
Ma ti si jedna ljudska gromada, kapa do poda prvace.
svaka cast,kad bi svi sportisti koji zaradjuju milione dali u dobrotvorne svrhe ne bi bilo gladnih i siromasnih al jbg,tako svijet ne fuknckionise
Svidio mi se govor na kraju borbe, covjek je upoznao Isusa Krista Spasitelja jednog dana i ovi nasi islamisti ce ga primiti u srce, i oduprijet se zovu sotone zvanog Muhamed. Praise the Jesus our Lord and Savior.
Ave Maria, gratia plena, Dominus tecum. Benedicta tu in mulieribus, et benedictus fructus ventris tui, Iesus. Sancta Maria, Mater Dei, ora pro nobis peccatoribus, nunc, et in hora mortis nostrae. Amen.
THE POWER OF CHRIST COMPELLS YOU! AWAY ISLAMIST DEMONS !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moraš biti prvo glup da bi se "opametio"..A inače dati bokseru tolike pare je glupost,tako da je pametno što će ih dati nekome kome treba..ako on zaradi za noć 10 miliona, a hirurg 40 g operiše srce i završi sa penzijom da preživi ,o čemu bi dalje govorili..ali to je tako...Da je svijet bolji ne bi valjalo,sve je na svom mjestu:)
Pozitivno me iznenadio. Uvijek mi je djelovao ko kreten. Bas fino
Tako i poturak iz esbebeja ima nijet da zaradu podjeli vrhu stranke (čitaj šćepi) jer nisu dobro prošli na izborima a istrošili su se. merhametli duše huda majko :(
posalji nasim uhljebima iz ministarstva za izbjegla i raseljena lica...neka sebi jos po koju vikendicu naprave...