Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kod nas se oduzimaju poeni u ligi
Kako nisu bodovi oduzeti ??? Kako Vico uzima iako je drugo takmicenje ?? Pogledajte kazne u regionu, kazne i drugim ligama... Najvece kazne imamo u premier ligi a razlog je samo jedan, puni kasu mafiji i savezu !
Pa dzaba kad sutimo opet!!! I treba nas *arat kad se nudimo.
Cirkus kazna, samo nivcana kazna, onda svi mogu to u buducnosti raditi, da ste ih izbacili iz na 3 godine lige i zabranili igranje kupa to bi bila kazna
Treba izbaciti Fener iz lige
solidno
Vico Kokarda oduzeo bodove FKS.....
VIDE DA JE GALATA SAMPION I SVE RADE DA PREKINU SAMPIONAT. JADNO I BJEDNO
Debilčino ovo je bio superkup,a liga je neizvjesna jer su u dva boda i imaju međusobni duel morončino !!!
Zanimljivo, bodovi nisu oduzeti. vico smradu odlazi!
Dobro su prošli.
Samo se kod nas oduzimaju bodovi zbog protesta i naravno Sarajevu..da je kojim slucajem Borac bila bi dosta uslovna kazna..
moglo bi se reci da su prosli bez kazne!
sto je divan turski jezik - svi kazu da je talijanski naljepsi ali bogami meni turski ljepsi.