Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin i Adnan! Treceg nema :D
Jedi Knight Hm .. ili si Zenicanin .. ili navijac Slobode .. cim mrzis Sarajevo .. Da si Srbin .. ne bi psov\'o cetnicku majku .. Aa najgori ljudi .. ? Ne bih rek\'o ..
nije promijenio ime, nego ima pseudonim, seljacine! trebao bi se vucarat po ringu s prezimenom c-a-t-i-c
ko je ovaj lijevi sto drzi sliku?
nana mu je iz mog sela triput se udavala
Ima brate, mnogo njih. Ukoliko mislis o sportistima van BiH. Mirza Teletovic, Nebojsa Grahovac, vecina reprezentativaca i ostala raja.
Kako su neki glupi pa morao je promjeniti ime sbog finansija,i isto su mu to nijemci naredili da bi ga njihova raja laske zapamtila ,pa zar ga niste slusali na Hayatu rekao je ja sam Bosanac Adnan Catic,Felix Sturm mi je ime samo za box ...
Adnan Čatić-Felix Sturm je više bosanac sigurno, nego što su 60% hrvatskih reprezentativaca u svim sportovima hrvati, odnosno svi su bosanci, to je činjenica. Ovo pod navodnim znacima vjerovatno kontaš!!!
Ne zamjerite, ja sam kopile iz incesta pa me malo baca sifilis
Jel Cro Cop ili Mirko Filipović? Just keep fucking that goat, budalo.
Mrtvoj ti se mami P O S E R E M O u njena truha usta .
Svaka cast majstore!!
Čuj seljadije što smrdi sa svojim komentarima....vaš najveći uspjeh je ostaviti komentar na klix.ba... druga stvar, adnan čatić nije promijenio ime, nego ima i umjetničko ime da bi lakše stekao slavu kao što to mnogi danas rade... za neupućenu ljubomornu seljadiju, evo malo više informacija Adnan Ćatić (31. januar 1979, Leverkusen, alias Felix Sturm - Njemačka), rođen kao Adnan Ćatić je njemački bokser bosansko-hercegovačkog porijekla. Bio je svjetski prvak u srednje teškoj kategoriji u verziji WBO u periodu od marta do jula 2006. godine, te ponovo od 28. aprila 2007. u verziji WBA. Prvu profesionalnu borbu Felix je imao 27. januara 2001. godine protiv Antonio Ribeira. Sturm je 25. juna 2011. odbranio svoju titulu svjetskog prvaka u borbi protiv Mattew Macklin-a.
Hoće li mi netko objasniti kako to da on ima 2 imena ? :) Inače svaka čast šampionu =)
vidi vidi balya sto se kolju medju sobom - toooo kokice i kokakola ;) cem da uzivam
to care, napokon neko ko je moga misljenja, p.i.c.k.a od cojka je ovaj \"felix sturm\", nema on nista sa bosnom, da je volio svoju domovinu nebi mjenjo ime itd. ali sad ce ovi slijepi bosanci opet pocet po meni da pljuju, ali da budem iskren p.i.s.a.m vas sve koji podurzavaju vaku tipu cojka, kome bosna nepase vrata su otvorena sretno
Ado legenda !!!