Podržao projekt
169

Felix Sturm posjetio Školu fudbala Valter

Piše: Edin Isanović
Foto: N. G./Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Školu fudbala Valter iz Sarajeva je na današnjem treningu, koji je održan u sarajevskom FIS-u, posjetio svjetski bokserski prvak u srednjoj kategoriji po WBA verziji Felix Sturm (Adnan Ćatić).

Fantastični bokser bh. korijena se družio sa dječacima koji treniraju fudbal. Istakao je kako mu je veliko zadovoljstvo da podstakne mlađe uzraste da se bave nekim sportom.

Dječaci su iskoristili priliku i fotografisali se sa planetarnom zvijezdom, a Ćatić je dobio i zahvalnicu.

Treba naglasiti da će se, u organizaciji Škole fudbala Valter, u subotu, 9. juna, ispred BBI centra održati manifestacija pod nazivom - "Dođi, učlani se i uzmi svoj poklon". Bit će postavljeno nekoliko fudbalskih terena na kojima će se dječaci od 5 do 14 godina moći zabavljati uz najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Za sve učesnike pripremljena su iznenađenja, a samo na ovaj dan, cijena mjesečne članarine bit će 30 posto niža od uobičajne.

Svi zainteresovani će se moći prijaviti na dan održavanja i svi su dobrodošli, poručuju organizatori. Program počinje u 11 sati.

Inače, Škola fudbala Valter iz Sarajeva počela je svoj rad u martu 2011. godine, a njen osnovni cilj je afirmacija fudbala. Treba istaći da su njihov rad do sada podržali brojni bh. sportisti.