Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako uspiju da dovedu mela sledece godine osvajaju englesku ligu, jedino sto mi se adebayor ne svidja nikako, njega bi prodao i kupio nekog klasicnog spica sto zna davati golove imaju oni puno tehnicara samo im jos takav igrac treba pored mela i da zadrze ostale,i mislim da je eboe bolji igrac od sanje i da treba da igra na desnom beku!
Bravo Wengeru, konacno nesto pametno od tebe. Jos samo dovedi Richardsa, i uz ovog i Vermalena, odlicna pojacanja za trostruku krunu iduce sezone. A ovom dole porucujem da Arsenal HOCE osvojiti sve u narednoj sezoni. Ostavit cemo Carling cup Manchesteru, da ne budu puno smijesni.
nije im ni cilj liga prvaka,ali su svejedno najbolja ekipa na svijetu, igraju najljepsi nogomet i od sljedece sezone slijedi njihova dominacija u engleskom fudbalu. ovaj melo ce biti najbolji igrac na svijetu, nisam ga gledao ali imam predosjecaj a ja nikad ne grijesim.
ma joj, ovaj se Arsenal može pojačavat, ali nikad neće osvojiti englesku ligu, a kamoli nešto više.... ne daj Bože Ligu Prvaka...