Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god bude ja sam odusevljen borbenoscu Turskih reprezentativaca,ostavljaju srce za svoju drzavu.SVAKA CAST!!!!!Nadam se da ce proci do finala .zasluzuju to...
Borite se kao i dosad lavovi! :)) Turska je pokazala Evropi i svijetu kako se igra za državni tim! Turci imaju najveće srce, pripremljeni su odlično, na terenu pokazuju pravu igru i fudbalsku ljepotu. Imaju jaku vjeru u pobjedu, neustrašivi su i dzaba sto je Rosseti unakazio Turke sa onim duplim žutim kartonima večeras će se boriti do kraja...makar i golman morao igrati, ako Turska bude na nivou sa prethodnih utakmica može doći do produžetaka i penala....praktično Turska igra sa drugom postavom polufinale EURA!
cao turska .. svabe ce da vam \"isprase tur\". moze i bez navodnika.
malo nas je al\' smo jaki :D HAYDI TURKIYE
Bit ce Bosna prvak svijeta u HRKLJUZU HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ja sam ocekivao da BiH osvoji ovaj turnir ali ::::..........
Samo se ti nadaj, sigurno si se nadao i u pobjedu Hrvatske.
Nadam se da ce Turska da izgubi. I da ce na teren da izadju sa 9 igraca.
Fatih Terim = SULTAN
Meni je ovaj covjek zakon. Joj da hoce doci kod nas prvo malo da pomarise one u savezu, mogo bi ga zamisliti kako sutira nogom iz saveza!