Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nije jasno da mi osim Vahida Halilhodžića nemamo a ma baš nijednog trenera koji je radio negdje u liga petici , a da čak nemamo ni trenera koji je trenirao makar neke prosječne klubove poput Viktorije Plzen , Legije , Bate Borisova , Panathinaikosa , Maccabija i slične
E moj Hadžija,jesi li se zato Vici uvlačio u rektum ,da bi lakse dosao do angažmana vani? Bilo je mučno vidjeti ime i legendu poput tebe kako se vrtiš i smješkaš oko onog nesretnika,umjesto da im majku kroz majku svim padobrancima iz stranaka u savezu skrešeš.....na niske grane si spao,razočarao javnost i postao "probušeni $"
A majmunske boginje?
Drago mi je za nasu legendu,sretno
Dobra karijera za buducnost i CV. Naravno da sam sarkastican.
E nek je i tebe krenulo 😃
Ovi naši stručnjaci bi na mjesecu prije treniirali nego pomogli BiH nogometu
Kome da pomazu kad vrh Saveza ne zeli pomoc. Strucnjaci sve do jednog.
Mama, mama, dobio sam posao ! Bravo sine.
Atraktivna lokacija Faruce nema sta, sretnooo✌️🤞
ima izać
Jedna se krezzuba gorila popela na vrh onog nebodera na Koševu da gleda 'vječiti' derbi. Ništa joj ne bi jasno. Igra rastrgana i nepovezana, puna prekida i grešaka, igrači niti znaju dodati niti primiti loptu... 'Orde i Monijoci se poredali na dva kraja i pjevaju svoje blentave pjesme, dernjaju se besmisleno, krevelje se i viču 'aleee'... Rezultat i dalje 0-0. I skuži gorila da je stvar ništavna i odskakuče za Firencu da upiše baletnu akademiju. 🦍🩰
Yeben je balet. Ko ga nije igro, nije muško bio. Hop, hop pa hoooop pa pirueta....
Jeste, baš je tako jednostavno. Fudbal ga dođe ko viša matematika spram baleta. Zato je i popularniji po nargilhanama i kahvanama.
Nije Algero nego Alger
Sretno Hadžija ! 🤝🏻
Mogao si preuzeti igman ili slobodu nego afričku ligu
spavo snanom