Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivu istuka poznajem livno trenirao me u visockoj bosni vrhunski trener i covjek,al nazalost kod nas sve naopako godinu trener biti u nasoj ligi je nemoguce...kad strucnjaci sjede i vode klubove,al et zbog ive zelim mu mnogo srece...a sto se tice visocke bosne postujem sad ovo sto rade imaju neku viziju..ipak sam bio tu dvije godine u tom klubu..
Ovaj Istuk je nekada mogao birati koji ce klub u drzavi da vodi... Sad je spao na drugu ligu, i tu ce ga otjerati ako ne dobije travnika. Steta, veliki goapodin
Sad ce ih Travnik otresti i pa pa premijer liga, đaba Ivo dockan stize.
dobar posao rade