Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Ljubavi! PRVAK STANUJE NA KOŠEVU!!!
jel sad razumijete Neleta Karajlica i sve ostale koji su Sarajevu pogazali srednji prst, nakon ovoga sto Sarajevo radi Ivici Osimu a svi znamo sta je on uradio za Sarajevo!
Ako dovedu dobrog napadaca,pobjeci ce 20 bodova
Ja mislim da će Sarajevo osvojiti i treću za redom 🤔🤟
I jesmo klasa za smeće ligu.
Bravo šampioni.
Divovi
komsija vec 65 put ousta pjesmu Dzeja Tesko je ziveti
zasto klix na pc uopste ne radi, pa dajte ja cu vam napraviti stranicu dzaba a ne da vam neko pravi za 20km mjesecno
PRVAK JE SA KOŠEVA
Igraju top i svaka im cast, ali dzaba u Evropi nijedan klub u BiH nije nizasta...
❄-9❄
Najjači smo najjači, najbolji smo najbolji ...💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
NOVI HIT OD SUTRA igrali bi po pijaci po pijaci i ulici igrali pjevali manijaci bi svirali 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Igraj samo igraj ebo sve redom Sampijon je Sarajevo
Ponadale se kome kalkulisanju. Kažu dobiše Krupu, mi kiksamo protiv Slobode i onda derbi prelomna utakmica hahaha, kad ono godina bez poraza. Av av.
vrijeme je i za "bh dinamo"
ne prosipajte se i nebrukajte pa prvak nase zemlje u nemoze igrati ni u drugoj ligi ni Hrvatske ni Srbije Ni Slovenije i vi se ponosite s tim nasi svi klubovi su kante ko to jos prati,pa nas derbi Zeljo i Sarajevo jedva prikupe 1000 navijaca i vi se kurcite s tim klubovima
ne budi glup momak
@SikiromTeOsinem22 U hnl imas 4 kluba koji bi pravili problem sarajevu ili ga pobijedili. ostalo su tarabe. hajduk je taraba, znaci tri kluba.