Arsene Wenger
0
"Fabregas ostaje i gotovo!"
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako me nervira ova Sa-x. Uzmu člankas sa sport.es pokušaju da \"unesu\" malo svoga u njega i izvrnu sve. Cesc najvjerovatnije prelazi, to nije gotova stvar ko što pišu ovdje. Na el mundo deportivo sam vidjela da Rosell danas ide u London, da će ponuditi 50 milion za Cesca, a on silno želi. Pep je rekao da on mora preći najkasnije do 9. augusta... A i Cesc je prijetelju novinaru, jednog mog prijatelja, koji je bio s repkom u avionu rekao da MORA preći. Cesc je trenutno na odmoru na Balearima s Piqueom. A pregovori traju, nisu mu bezveze onaj dres navukli, to se zna već da on prelazi, prije ili kasnije, samo se ne smije pričati još konkretno ništa, a alkohol je učinio da Puji i Pike zaborave na to u tom trenutku.
@bezveze Da imalo pratis fudbal ,kako ne pratis, znao bi da je fabregas otet nikako prodan, a to wenger ili najvece zlo fudbala i radi, krade djecu koja nemaju profesionalne ugovore i za koje nista ne placa, i ne stvara on igrace od njih oci moje lijepe , on krade vec gotovo stvorene igrace sa 16-17 godina ,i ponavljam da imalo znas ista o fudbalu ,ko sto ne znas ,znao bi i da je dzeko morao potpisati ugovor,inace proteklu sezonu je mogao presjediti na klupi ili cak biti i u drugoj ekipi.
Jest vaka, dosadni su obadvojica oko tih odlazaka. Fabregasa prodali kao dijete, dali mu nogu iz Barcelone i sad kad je Wenger napravio igraca od njega sad ga hoce nazad, a on budala pa nema nikakvog ponosa. Dzeko kao ljut na klub jer ga ne pustaju...pa ko ga je tjerao da potpisuje novi ugovor, ako mu je vec toliko stalo da ode nije trebao uopste potpisivati novi ugovor i bio bi sada slobodan igrac pa bi mogao ici gdje hoce. Ocigledno da ovim fudbalerima mozak nije bas jaca strana...
jest,ovako ce biti i sa dzekom