Arsene Wenger
0

"Fabregas ostaje i gotovo!"

Totalsport
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Francuski nogometni stručnjak Arsene Wenger odlučio je stati na kraj medijskim nagađanjima oko mogućeg transfera kapitena svoje ekipe Cesca Fabregasa (23) u redove Barcelone.

"Uvijek sam govorio da želim da Fabregas ostane. On je za nas užasno važan igrač, on je naš kapiten i naravno da ga želimo u klubu. To je razlog zašto uopće nismo osluškivali ponude. Mislim da smo dovoljno jasno iskazali svoju privrženost i ljubav prema Cescu", komentirao je Wenger.

Ugovorno je Fabregas vezan za Arsenal do 2015. godine, ali to nije spriječilo veliku medijsku kampanju u Španiji oko njegovog transfera u Barcelonu. Sudjelovali su u njoj i Barcelonini igrači, ponavljajući koliko će se dobro uklopiti u njihov sastav, a navlačili su mu čak i Barçin dres prilikom proslave naslova svjetskog prvaka koji je osvojila španska reprezentacija.

"Mi možemo samo utjecati na naše ponašanje, ne na tuđe. Nije ugodno slušati o tome svaki dan, ali moramo živjeti s takvim špekulacijama. Uvjeren sam da Cesc voli Arsenal. Pokazao je svoju ljubav prema klubu već u brojnim situacijama i uvjeren sam da će cijela priča završiti ovdje".