Zbog rasističkih izjava
0
FA službeno otvorio istragu protiv Terryja
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj, nek ne s.e.r.u više s tim tzv. \"ra.s.izmom\". Sad svakom crnji kad se digne neka stvar optuži nekoga. Ima li svjedoka? Lafo, oni to strogo ganjaju, a vamo Gadafija bacaju libijskim psima i još to slikaju i stavljaju na TV. Šta je to? Fashizam, eto šta. \"Moraliziranju\" Zapada se sada smiju i mala djeca.
on mi je oduvjek bio u top 5 najodvratnijh fudbalera, a ovaj lik što ga je ovaj šugavi englez vrijeđao je brat od Ria Ferninanda s kojim je igrao mnoge utakmice za englesku reprezentaciju, znači ono dno dna...
Ovakve kretene što šire mržnju,vrijeđaju šta je ko i kakav treba istjerati iz nogometa,a isto treba i kod nas to uraditi!
pogan narod ovi englezi..cuj svalero se sa zenom kolege iz reprezentacije..nece englezi ni grupnu fazu proc pisam im se na harmoniju u repki
HU hu hu hU HU HU Hu hU HU HU HU HU HU HU .
E cuj \"brani se nevinoscu\". Jok branice se krivnjom, majke vam ga nepismene retardirane.