Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih njega u Hag poslao. sta sam para na njima pao. aaaa udavio se onom zvakom. aaaajjj
Pa priznaj poraz jednom u zivotu bolidu -.-
Pa ne zovu ih džaba Cunt Utd.
Pa gdje mu je obraz , njemu i svim navijacima Man.uniteda. Ako i jedan tim na svijetu guraju suci to je onda Manchester. Ustvari upravu je , Man. jeste ostecen , jer oni svaku utakmicu koju dobiju zahvale sucu na 20% , ali ako je sudac kojim slucaj posten , e onda se bune , jer nisu navikli na posteno sudnjenje. P.S. I da je pravde Man. bi izgubio 2:0 jer Rooney nije smio igrati nakon onoga sta je uradio , ali naravno Rooney nije kaznjen , nego je igrao i go dao cak.
pomiri se sa 2-1 matori, niste nepobjedivi jbm te usta
i ryan babel je govorio istinu pa opet popusi kaznu, tako da bi \"crveni nosić\" trebo da bude kaznjen bez obzira ako se izvine javno !!!!!!
Londonski lobi pokušava na sve načine nagurat\' Arsenal na prvo mjesto, al to im neće ići, čuj kaznit čovjeka što govori istinu... SAF dominira!