Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma zasluzio kaznu..a ferguson je nadobivao se kazni..a on je reko da je torres prevario sudiju,nije vrijedao sudiju..da je i on bi OPET dobio kaznu,kao i svi drugi..uvijek su dobivali kazne zbog prigovora..nakon zalbi ostane novcana kazna,a izbrisu utakmicu suspenzije ako nije mal veci prekrsaj..
A gdje su kazne za fergusona.
Mislim da Wenger nije u pravu, dosta utakmica dobio je na sličan način ili penalima u zadnjem minutu. Ne vjerujem da Ferguson kroji bilo šta jer se to vidi moglo vidjeti iz meča sa Liverpulom, penal nije postojo, lopta je već bila otišla, kad je napadač pao i nije je mogao stići, a nije postojao ni slobodan udarac, koji je Tores odglumio.
j.e.b.e.m ja me.ter ovoj fergusonovoj FA ligi kad on donosi odluke
Gadovi...da je on englez davnih dana bi on bio sir Arsene Wenger, a oni prema njemu tako :D